Coaching werk privé balans

INDIVIDUELE COACHING VOOR WERKENDE OUDERS

De combinatie van werk en gezin kan behoorlijk zwaar zijn. Vanaf het moment dat je een kind krijgt, heb je er ineens een belangrijke en tijdrovende rol bij. Het kan een hele puzzel zijn om deze nieuwe rol van vader of moeder te combineren met alle andere rollen die je al had. En omdat een dag nu eenmaal 24 uur blijft hebben, gaat het dus wringen en zal je concessies moeten doen en keuzes moeten maken. Een kindje zorgt bovendien voor de nodige dynamiek in je dagelijks leven, want lang niet alles is voorspelbaar en te plannen. Het creëren van evenwicht is een continu proces. Soms is het fijn of zelfs noodzakelijk dat er iemand met je meekijkt en meedenkt in dit proces. Kids & Work biedt individuele coaching aan ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de combinatie van werk en gezin.

WERKWIJZE INDIVIDUELE COACHING:

 • 1. Intake

  Het traject start met een kosteloos intakegesprek. Hierin kijken we samen naar jouw hulpvraag en bepalen we of een coachingstraject hierbij uitkomst kan bieden.

 • 2. Coachingssessies

  In 3 tot 5 sessies gaan we in op de knelpunten in jouw werk-privebalans. Je krijgt support, nieuwe inzichten en tools om zelf (thuis en op het werk) mee aan de slag te gaan. Onze aanpak is doelgericht en oplossingsgericht.

 • 3. Evaluatie en afronding

  Tijdens de laatste sessie evalueren we het traject en beslissen we samen of het traject afgerond kan worden of dat er meer sessies gewenst zijn.

PRAKTSICHE INFO:

 • Wij bieden coaching aan voor werknemers en voor particulieren. Onze ervaring is dat veel werkgevers bereid zijn om de kosten voor een coachingstraject te vergoeden.

 • Wij vinden het belangrijk om voor zoveel mogelijk ouders toegankelijk te zijn. Wij bieden onze coaching daarom voor particulieren aan tegen het gereduceerde tarief van €80,- per uur inclusief BTW.

 • De coachingssessies kunnen plaats vinden op diverse locaties naar keuze. Dit kan op je werk zijn of op 1 van de locaties van Kids & Work, maar in overleg kunnen we ook een andere locatie afspreken.