Werk en gezin, hoe combineer je dat?

BALANS EN ANDERE DILEMMA’S VAN WERKENDE OUDERS

Waarom coaching voor werkende ouders? Bij het combineren van een uitdagende baan met een jong gezin krijg je te maken met allerlei praktische en minder praktische zaken. Je moet veel regelen en staat voor keuzes, dilemma’s en uitdagingen. De lastigste is misschien wel het vinden en behouden van balans.

Kinderen zorgen nu eenmaal voor de nodige dynamiek in je leven en dat vraagt behoorlijk wat flexibiliteit van ouders. Heb je net een lekker ritme te pakken, word je kind ziek. Of heb je ineens weer te maken met gebroken nachten of veranderende behoeftes van je kindje, waardoor je weer op zoek moet naar nieuw evenwicht.

Omdat veel ouders hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken, bieden wij coaching voor werkende ouders.

IN STRIJD MET DE TIJD

Naast je baan en de zorg voor je gezin heb je nog veel meer taken en verplichtingen. Taken in en om het huis, je sociale leven, sporten en misschien nog wel inzet op school of een vereniging, vrijwilligerswerk of mantelzorg.  En dan niet te vergeten je relatie met je partner, die ook regelmatig tijd en onderhoud nodig heeft om het samen fijn te houden. Tot slot, ook niet onbelangrijk, ben je er zelf ook nog… is er eigenlijk nog wel tijd voor jezelf? Een dag kent ‘helaas’ maar 24 uur, waarin je het liefst ook nog voldoende slaapt en onspant. Ga er maar aan staan!

Balance is not something you find, it’s something you create.

Werk privé balans alle ballen in de lucht

HERKEN JE DIT?

  • Ben je altijd maar druk druk druk?

  • Weet je soms ook niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden?

  • Snak je naar een momentje voor jezelf?

  • Zit je soms in een spagaat tussen werk en gezin?

  • Heb je last van schuldgevoel?

Ouders in balans, daar profiteren kinderen ook van!

WERK & GEZIN IN BALANS, EEN UTOPIE OF KAN HET ECHT?

Een leven waarbij werk en gezin in balans zijn, klinkt voor sommige ouders als een utopie. Natuurlijk is het voor elke ouder op bepaalde momenten pittig, maar als dit bij jou de boventoon voert en een dagelijkse worsteling is, weet dan dat het ook anders kan. Wij helpen je hier graag bij, zodat je kunt genieten van beide werelden in harmonie naast elkaar. Zonder schuldgevoel.

Dé ideale balans bestaat niet, maar je kunt wel een balans creëren die op dat moment het beste past bij jou als persoon en bij de levensfase waarin je zit.